top_sheet

Main Menu

knapp.jpg

Dagens bilde

rekrutt-w.jpg
Artikkelvisninger
4697205

Dunkerringen

Hvilken Dunker husker du best fra de siste 30 årene?

Drillo w

I 2016 feirer Dunker-ringen 30-årsjubileum, og vi ønsker i den anledning å presentere 30 dunkere som har levd innenfor denne tidsperioden. For at vi skal klare det trenger vi din hjelp!

 

Vi ønsker med dette å få tilsendt kandidater på betydningsfulle Dunkere som har levd de siste 30 årene og som du mener fortjener litt ekstra oppmerksomhet i jubileumsåret. Hunden trenger ikke å ha fullt av titler for å komme med i betraktningen – en fullgod jaktkamerat kan for hver og en dunkereier være den mest betydningsfulle i denne tidsepoken.

 

Send inn et bilde og en skriftlig beskrivelse av hvorfor akkurat denne hunden er spesiell for deg til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. . Like interessant som selve CV’en til hunden er det hva det er som gjør at hunden er spesiell. Det kan dreie seg om gode jakthunder/ avlshunder eller kanskje du har en spesiell jakthistorie knyttet til en unik hund? Det vil etter hvert bli plukket ut 30 kandidater som vil bli presentert på hjemmesiden og i Påskriket inneværende år.

 

Dette må ikke ses på som noen offisiell kåring av topp 30 blant dunkere, men mer som en uhøytidelig markering av jubileumsåret.

 

Vi gleder oss til å høre fra deg! J

SFbBox by psdtohtmlcenter.com

Sponsorer

wtmetall

GSPORTMYSENforsideWWW 

 

DokkaElektronikk w

tracker

Instagram

knapp.jpg

Facebook

SFbBox by psdtohtmlcenter.com

Dagens bilde

alm-a-hamar1.jpg

bottom_sheet