top_sheet

Main Menu

knapp.jpg

Dagens bilde

harunge.jpg
Artikkelvisninger
3327988

Dunkerringen

Årets dunker, årets dunker under 3 år og ungdomsprisen 2017/18

IMG 9284

Innsending av resultater til Årets dunker, årets dunker under 3 år og ungdomsprisen

 Når jaktprøvesesongen nå er i avslutningsfasen, er det tid for å minne om innsending av resultater til Dunker-ringens konkurranser. Nå har vi utarbeidet et skjema som skal benyttes for innsending av resultatene. Det finner du her:  Kåringsskjema_2018.pdf     

 

Skriv ut skjemaet, fyll ut med informasjon, og send det inn til oss. Vi kan få det som vedlegg i en mail, eller på papir som vanlig brevpost. Mailadressen er  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  Eventuelt brev sender du til  Vegar Sølvsberg, Åslendevegen 137, 2825 Gjøvik. Frist for innsending er 1. april.

 

Til årets dunker og årets dunker under 3 år teller maksimum 4 resultater, hvorav maksimum 2 utstillingsresultater. Til ungdomsprisen (eier må være under 25 år på prøvedagen) teller maksimum 3 jaktprøveresultater og ingen utstillingsresultater. Husk at det er jaktprøveresultatene gjennom siste prøvesesong som teller, mens det er utstillingsresultatene i kalenderåret 2017. I alle tre konkurranser er det de 5 beste som kåres og som blir premiert. Her finner du reglene for disse konkurransene: 

Statutter årets dunker kan du lese her: Årets dunker

Statutter for ungdomsprisen kan du lese her: Ungdomsprisen


 

 

 

SFbBox by psdtohtmlcenter.com

Sponsorer

wtmetall

GSPORTMYSENforsideWWW 

 

Kvisler123 w

Jakt_logo

Instagram

knapp.jpg

Facebook

SFbBox by psdtohtmlcenter.com

Dagens bilde

ottine-01.jpg

bottom_sheet