top_sheet

Main Menu

knapp.jpg

Dagens bilde

150108 021.jpg
Artikkelvisninger
3617003

Valper etter Trollfossens Ylva og NJ(D)CH Hagheimens Storm

Alle valpene Eriksen

5 flotte hanner og en nydelig tispe ledig etter Trollfossens Ylva og Hagheimens Storm (Sid) Hagheimens Storm ble årets dunker i 2017, årets unghund 2015 er norsk/svensk jaktCH.   Trollfossens Ylva ble beste hund i landsdelskamp Norge/Sverige 2015.  Begge foreldre er nervesterke og har godt mål i skogen.  Meget god jaktlyst fra begge sider. Storm og Ylva er sterke hunder som er utholdende på jakt og har sterke poter. 

4 valper er solgt og kun positive tilbakemeldinger på trygge og tillitsfulle valper. To av de har kommet til hjem med andre hunder og det har gått smertefritt.


Mikill

Stor og kraftig sortblakk hanne.  Han er rolig og lar seg ikke rive med av de andre valpene hvis han ikke selv vil.

Mikill Eriksen

Nakki

Aktiv svartblakk hanne. Denne er det fart i, tar initiativ til lek men er veldig kosete og tillitsfull.

Nakki Eriksen

Bove

En skikkelig godgutt. Svartblakk hanne.  God balanse på aktivitet med de andre valpene og ønske om oppmerksomhet fra oss.

Bove Eriksen

Rakki

Aktiv svartblakk hanne.  En sjarmerende, smart rampegutt som lurer til seg godbiter fra de andre.

Rakki Eriksen

 

Kulur

Rolig droplet hanne.  En søt sjarmør med delvis glassøye.  Denne karen kan godt sitte og observere de andre med et litt oppgitt uttrykk før han kaster seg med eller lurer til seg en oversett godbit eller leke og løper lykkelig unna.

Kulur 1Eriksen

Telja

Nydelig droplet tispe.  Denne jenta tegner til å bli en flott dunker eksteriørmessig.  Hun setter de store hannene på plass og er gjerne først for å hilse på nye mennesker.

Telja Eriksen 

Alle valpene blir ivaretatt individuelt og får alenetid med oss og voksne hunder. Alle har innlært kommando «sitt» og bruker nesen godt ved trening på leting etter godbiter.  De er med i bil og får tilvenning i skog.  Alle viser sterk psyke og utforsker alt nytt med stor iver.  Har ikke vist tegn til redsel for ukjente mennesker eller andre hunder.

Valpene leveres chippet , vaksinert og med veterinærattest.

Kontakt: Lars Erling Eriksen, Skonsengheia 59, 8615 Skonseng. TLF:99022541


 

Sponsorer

wtmetall

GSPORTMYSENforsideWWW 

 

DokkaElektronikk w

tracker

knapp.jpg

Facebook

SFbBox by psdtohtmlcenter.com

Dagens bilde

P75A1061-w.jpg

bottom_sheet