top_sheet

Main Menu

knapp.jpg

Dagens bilde

Perro-w.jpg
Artikkelvisninger
4003760

Medlemskap i Dunker-ringen

Ønsker du å få Påskriket i postkassa? Bli medlem!

Husk å melde fra ved endring av adresse til sekretær Marte på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf: 907 22 023

 

Hei, alle dunker-venner!

Tiden går fort til utsendelse av ny utgave av medlemsbladet Påskriket. Du må ha betalt medlemskontingenten for å få tilsendt sommerens utgave av Påskriket.

Styret minner om dette da vi ser at det fortsatt er medlemmer som ikke har betalt medlemskontingenten for 2019. Denne skal ha blitt tilsendt enten pr. e-post eller post fra NKK (Norsk Kennel Klub). Dersom du ikke har mottatt faktura for medlemskontingent for 2019, ber vi om at du tar kontakt med sekretær Marte Yvonne Hoff på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf 907 22 023.

Vi minner også om at du fortsatt bare kan være medlem i Dunker-ringen (kr 300 for 2019) og at faktura likevel blir tilsendt fra NKK. Dersom du tidligere har vært medlem, men ønsker å avslutte medlemskapet, ber vi om at du gir beskjed om utmeldelse.

Dunker-ringen er tilsluttet NHKF, og Norsk Kennel Klubb (NKK) sender ut kontigentkravet. De som har annet medlemskap i NKK, f.eks. via en harehundklubb, vil fra 2019 få et felles krav om de ulike kontigentene.

De som ønsker det, kan fortsatt bare være medlem i Dunker-ringen. Disse får kun krav på ringens kontigent. Det beløpet er kr. 300,- for 2019.

Faktura for medlemskap i Dunker-ringen kommer som sms eller E-post fra Visma. Har du ikke oppgitt tlfnr eller E-post kommer fakturaen i posten.

Husk! SMS og e-post som kommer fra Visma er krav om kontingent fra Dunker-ringen.

 

Ønsker du å lese vårt innholdsrike medlemsblad Påskriket? Bli medlem i Dunker-ringen nå.

Som medlem kan opptas enhver person som er interessert i dunkeren som hunderase.

Dunker-ringen

  • har som formål å videreføre og forbedre dunkeren som jakthundrase
  • arbeider for å få størst mulig deltagelse av dunkere på jaktprøver og utstillinger
  • har en innholdsrik og godt oppdatert hjemmeside
  • gir ut medlemsbladet Påskriket to ganger pr. år
  • har et aktivt og godt avlsråd som driver et viktig arbeid for rasen
  • har egen valpeformidling
  • driver et aktivt rekrutteringsarbeid for å få flere til å jakte med dunker

 

Det koster 300,- å være medlem i Dunker-ringen i 2019.

 

Ønsker du å melde deg inn?

Oppgi navn, postadresse, mobilnummer og e-post til sekretær Marte Yvonne Hoff eller send en melding til Dunker-ringen på Facebook.

Tlf: 907 22 023 

E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

BLI MEDLEM

Sponsorer

wtmetall

GSPORTMYSENforsideWWW 

 

DokkaElektronikk w

tracker

knapp.jpg

Facebook

SFbBox by psdtohtmlcenter.com

Dagens bilde

ottine-01.jpg

bottom_sheet