Medlemsmøte i Bardufoss 1. september 2018

Medlemsmøte Bardufoss

Bilde: Fra utstillingen på Bardufoss Hålandsbotten Erah 16. mnd EXC, CK, BIR og BIS 2.  Eier Richard Marin Hansen.

Hare- og revehundtreff 2018 med utstilling. Arrangementet varte fra fredag kveld til søndag ettermiddag og ble holdt på Haraldvollen Leirsted.

Nord-Norge Harehundklubb arrangerer en slik weekend hvert år. I år på Bardufoss. Flott og trivelig sted for et slikt arrangement.

Ca 30 personer tilstede. Flere familier og dermed en del unge. Veldig Bra!

Medlemsmøte Bardu

Stor interesse for harejakt og harehunder blant de frammøtte.

Medlemsmøte Bardu.2

Bjarne Oppegård fra Dunker-ringen hadde innlegg lørdag ettermiddag. Snakket om harejakt, harehunder, ispedd litt info fra DR og avlsrådet.sosial sammenkomst med jakt- og bikkjeprat utover lørdagskvelden.

Et meget hyggelig treff.

Medlemsmøte valp Nakki. 2

Nakki av Bekkenes 4,5 mnd. Oppdretter: Lars Erling Eriksen  ( etter Trollfossens Ylva og Hagheimens Storm) Eier: Jan Erik Hagensen, Nakki hadde denne dagen sine første minutter med los etter at en hare ble sett på plenen, Stor stas! Det er første harehunden for familien, de har tidligere hatt fuglehunder.

Medlemsmøte valp Nakki

Nakki på valpeshow og fikk flott kritikk.

Medlemsmøte Bardu. Eldushøgdas Heila årets hund i NNHK

Årets Hund i NNHK Dunkeren  Eldushøgda`s Heila Eier: Bengt Ove Furuly (eget oppdrett)

Fra utstillingen søndag, Dommer John Smedbakken:

Medlemsmøte Bardufoss. Garm av Kistefjell Exc og CK

Garm av Kistefjell. EXC og CK.

Medlemsmøte Bardufoss. Rapp Kompis av Kistefjell Exc CK og BIM

Rapp (kompis) av Kistefjell EXC,CK og BIM

Junior tispe Nita (mangler foto) VG.

Medlemsmøte Bardu. Eldushøgdas Heila årets hund i NNHK

Eldushøgda`s Heila EXC.

Medlemsmøte Bardufoss

Hålandsbotten Erah EXC, CK, BIR og BIS 2. Eier: Richard Marin Hansen

Dunker-ringen og avlsrådet for dunker blir representert under Nord-Norge Harehundklubbs arrangement på Bardufoss helga 31. august – 2. september; Hare- og revehundtreff 2018 med utstilling. Arrangementet varer fra fredag kveld til søndag ettermiddag og holdes på Haraldvollen Leirsted.

Det blir forskjellige muligheter og tilbud for harehundene og harehundfolket gjennom hele helga. På søndagen arrangeres det utstilling. Lørdagen inneholder flere tilbud og aktiviteter, blant annet blir det muligheter for både treningsslipp og til og med å kunne gå jaktprøve med harehunden. Dunker-ringen og avlsrådets bidrag skjer lørdag fra kl. 16.00. Da blir det foredrag/orienteringer om jakt med løs på drevet halsende hund, og om hunder og hundeaktiviteter med spesielt fokus på dunkerrasen.

På Haraldvollen Leirsted er det mulig å parkere bobil og campingvogn, eller leie hytte/rom. Henvendelse om dette rettes direkte til stedet.

Nyttige opplysninger finner du også på NNHK`s hjemmeside og Facebook. Kontaktperson i NNHK er Tom Erik Tangen, tlf. 99 59 02 84, e-post:  t_tangen@hotmail.com

Facebook