Rekrutteringsbilder 2012-2013

Nye harejegeremner med knallstart!

rekruttering5-w

Foto: Sivesind.

Anders Wold og Kenneth Snoen fikk oppleve en kjempedag forrige søndag med Klinge II, Wenche og Per Harald Sivesind. Det ble dot, og to fine loser i løpet av dagen. Hvit hare på barmark gir morsomme dager på harejakt!

Gode dager i Østerdalen!

IMAG0136-w

Per J. Thon har sendt oss et bilde fra en vellykket tredagers jakt på Koppang. På bilde fra venstre: Lars Jørgen Minge (13 år) Lars Erik Minge, Olav Thon, Finn Oskar Thon (18 år) med Flora.

Man skal tidlig krøkes…

Moseby-w

Lilja Moseby sitter å nyter losen til Ruth, mens hun følger med på GPS`n. Foto: Espen Moseby.

Moseby1-w

Bålmestrene Andreas og Geir Are holdt liv i bålet i tre dager til ende! Foto: Espen Moseby.

Minst 90 personer har fått oppleve harejakt i Gausdal!

Wild X-w

Wild X. Her ser vi Oslo-ungdom som har innvandrerbakgrunn, samt Gausdal-jegere som tar dem ut på harejakt en dag. Til middag var det fårikål, og fotografen serverte hare. Se film fra fjorårets tur her.

9.klasse-w

9.klasse ved Gausdal ungdomsskole.

6.kl-w

6.klasse på Follebu skole. Alle foto: Bakkestuen.

Arne Bakkestuen kan fortelle at de i Gausdal det siste året har vært med på fire arrangementer; tre skoleklasser og alle som tar jegerprøveeksamen har fått info om vår kjære hobby, og har studert hefte om Harejakt med drivende hund.

-Bare i år vil vi kurse rundt 90 personer, forteller Bakkestuen.

Rekruttering i Stange

JOFS-w

Foto: Knut Einar Nordhagen.

Stange JFF arrangerte harejakt på sin Jakt- og Fiskeskole (JOFS) lørdag 29.september, og tre dunkere var med. Det ble tid til både los, tyrivarme og noen dressurøvelser i løpet av den fine dagen.

christian-w

Foto: Knut Einar Nordhagen

Christian (9) var med onkel Morten på harejakt for første gang søndag 30.september. Det ble suksess på første forsøk, og harejakt blir det mer av utover høsten!

Marka-gjengen er i gang!

marka-w

marka3-w

marka4-w

Kjell Marka kan fortelle at dunkeren Are er godt i gang med sesongen. Den kvinnelige jegeren, Desiree, fikser biffen selv som vi ser.

Harajakt i Tylldalen med blide rekrutter

Perro-w

rekruttering-w

Knut Arne Gjems har vært i Tylldalen og jaktet hare med store og små. Herlige rekrutteringsbilder!

Første hare

førstehare-w

Bildetekst: Jeg var ute med Daniel Furuly, som jeg er onkel til, og han hadde ikke greid å fått skutt hare før, men alt klaffet lørdag den 15.09 da vi var ute og jaget med Aqila. Da fikk han ikke bare skutt sin første hare, men 2 stk. Så nå tror jeg at en fremtidig harejeger og DUNKER-eier er født.
Hilsen en stolt onkel, Lars Erling Eriksen

Facebook