Dunkertreff ble avholdt på Storsand i Trøndelag 26. mai

BIM og BIR Trøndelag 26 mai

På utstillingen til Trøndelag Harehundklubbs utstilling på Storsand i Malvik  stilte 14 dunkere, og kvaliteten var meget høy.

BIM  (til venstre) ble unghundtispa  NO53768 Hålandsbotn Kaisa til Vegard Ringen; Stjørdal.

BIS 26. mai Trøndelag

BIR og også BIS ble NO42496/15 Gåvålias Klang til Ingar og Per Gravrok, Singsås.

Dunkermøtet

På dunkermøtet  som ble holdt i etterkant av Trøndelag Harehundklubbs utstilling stilte det 20 personer. Leder i avlsrådet Jan Havdal og Dunker – ringens leder Bjarne Oppegård orienterte. Jan fra avlsrådet og dets arbeid. Bl.a. status i avlssesongen. Bjarne orienterte om og fra ringen. Det falt i god jord å få beskjed om at HD-sperren nå er opphevet i NKK. Det var en del spørsmål som ble besvart, og god stemning.Spekemat og gravet hare med tilbehør ble servert. Tror folk koste seg med dunkeravslutningen på en lang utstillingsdag.

Dunkerringen inviterer alle dunkerinteresserte til et treff lørdag 26. mai på Storsand i Trøndelag. Samme dag arrangerer Trøndelag Harehundklubb utstilling på stedet, og vi oppfordrer dunkereierne til å melde på sine hunder til utstillingen. Påmeldingsfristen på weben er 10. mai. Jfr. bl.a. NKKs terminliste og klubbens egen annonsering.

Dunkertreffet starter kl. 15.00, eller så snart utstillingen er avsluttet dersom den går ut over det tidspunktet. Det blir orienteringer fra både Dunkerringen og avlsrådet for dunker. Ringen blir representert ved leder Bjarne Oppegård, og rådet med sin leder Jan Havdal. I tillegg til orienteringene samler vi flest mulige dunkere, ser på disse og prater litt om dem. Derfor bes dere dunkereiere om å ta med hundene til treffet, både de som er utstilt tidligere på dagen og eventuelle andre. Treffet får selvsagt også en sosial profil, og det blir muligheter for «litt å bite i».

Kontaktperson i Trøndelag for dunkertreffet er Jan Havdal. Ta kontakt med han dersom du har spørsmål!

Vel møtt!

Med vennlig hilsen

Dunkerringen og avlsrådet for dunker

Facebook