Europapokalkonkurransen i Kroatia

17.10.16 Oppdatert med bilde av dunkerlos i ørkenland.

dunkerlosiørkenland w

N JCH Gjermaa’s Mira til Erik Brokerud representerte dunkeren under Europapokalkonkurransen som ble arrangert i Kroatia! Erik vil takke Tom Wenger og Stein Wahlstrøm for god hjelp, og John Anders Nesbakken, Bjørn Jakobsen, Tonje og Gro Brokerud for hyggelig reiseselskap.

tidsskjema

«I dag er det innregistrering og veterinærkontroll av bikkjer. Etter det er det åpningssermoni, som visstnok skal væra ganske høytidelig. Det skal væra kortesje med flagg og nasjonalsanger.  Så blir dagen avsluttet med felles middag, med taler og underholdning. Det er sånne ting det er fokus på, det sportslige er unnagjort på ei lita morrasstund. Været er helt greit, sett med konkurranseøyne, overskyet, litt regn innimellom og ikke alt for varmt. Terrengene vi så på reisa til Zadar var alt ifra norsk granskau, til bare lauvskau og store fjellområder med bare stein. Så det blir spennende å se hva vi får.»

Nasjonalsangen:

Rapport fra jaktprøva:

prøveterreng w

«Prøveterrenget var ikke akkurat et drømmeterreng, med bare stein, tornekratt og gjerder.  To loser, en på 13min og en som var en del lenger, men da så vi ikke haran, så jeg er usikker på hvordan det går.  Plukka flere torner ut av bikkja og beina er ikke bra…»

«Ryktene» fra dommermøtet vil ha det til at dette holder til en sterk 5. plass totalt for Gjermaa’s Mira og Erik. Erik er godt fornøyd med dette, spesielt med tanke på at det har vært så ulike forhold.

Resultatliste:

resultatliste w

Dunker-ringen gratulerer så mye og takker Erik for gode rapporter underveis!

Facebook