Bilder fra Harajaktas dag 2015

Her legges det ut rekrutteringsbilder fra Harajaktas dag. Send inn bilder til ke-nordhagen@hotmail.com eller MMS til 41333017.

EndreSivesind2 w

EndreSivesind w

“Hei. Da har jeg og min datter på 13 år vært på jakt i dag, den ble meget vellykket, etter 1 time og 30 min ble det dot, hunden er NO46268/09 Solvoll’s Frøya. Neste år har nok frøkna med seg egen hagle tenker jeg… Mvh Endre Sivesind”

AnnyBlikken w

“Oda Smedsmo på 9 mnd fikk være med på sin første jakt på Tesse i Vågå. Det gjorde godt med 5 min på øye for både dunkertispa Troya på 2 år og jeger’n… Mvh Anny Blikken”

Marka w

“Rolf med Benny på doten på Harajaktas dag. Mvh Mats Marka”

langås w

“Ludvik og Sang av Kistefjell tyvstartet harejaktens dag i går. Spennende dag med en fin los. Når uttaket kom mente Ludvik det hørtes ut som en bil skrenset:-) Usikker på om jeg skal ta det som et godt kompliment angående målet til Sang;-) Mvh Rune Langås.”

støle w

“Tre generasjoner Støle på harejakt! Harejaktas dag nytes med bål og harelos fra Belle Gunnes! Mvh Steinar Støle”

Moseby w

Moseby2 w

Langdag for Lilja som feiret Harajaktas dag på forskudd i går: “Knalldag med Raymond :)Kom i fot kvart over ti og tok ut kl 11 dot kl 16.05. Netto lostid mellom 3,5 og 4 timer…. Ettersom hvordan man dømmer nyansering;) Mvh Espen Moseby”

Facebook