Få med deg årets loddsalg med trekning på Maurvangen

Årets loddsalg på Maurvangen

Tradisjonen tro, blir det også i år loddsalg og trekning på lørdagskvelden når dunker-folket er samlet på Maurvangen. Vi har nok en gang fått til en fristende premie-liste, hvor en Tracker nok er den aller gjeveste gevinsten. Men vi har også andre fine premier, som Jerven-hi til hunden og en fantastisk håndlaget turkopp med harespor-motiv.

Dette i tillegg til mange store og små ekstra-premier – som alltid.

Hvor får man kjøpt lodd?

Loddsalget på Maurvangen, finner sted på lørdag. Det vil gå loddselgere rundt, i tillegg til at det vil være mulig å få kjøpt lodd i «Salgsboden» (Dunker-teltet). Betaling foregår fortrinnsvis med vipps, men det vil også være mulig å betale med kontanter.

Skal du ikke på Maurvangen i år?

Du kan likevel bli med på loddsalget! Kjøp «digitalt lodd» ved å vippse ønsket beløp til #127120, og velg «Lodd – forhåndskjøpt» (se bilde). Loddene koster kr. 20,- pr stk. Vi vil da tildele ønsket antall lodd til det nummeret det vippses fra, og under trekningen vil vi da følge med for dere som har forhåndskjøpt lodd og informere de som har vunnet.

NB – det digitale forhåndssalget vil bli avsluttet på fredag kveld. Vi oppfordrer alle som er på Maurvangen, til å kjøpe de «fysiske» loddene.

Facebook