Invitasjon til Dunker-ringen og avlsrådets samling på Storsand 27-28. mai

Vi har på bakgrunn av jaktprøvesesongen 2022/2023, og utstillingssesongen 2022. gleden av å invitere deg og din hund til årets mønstring/fremvisning av dunkere i forbindelse med Dunker-ringens årsmøte og samling 27. – 28. mai 2023 på Storsand, Malvik.

Følgende grupper av hunder/eiere er invitert:
Nye jaktprøvepremierte dunkere 2022/23-sesongen, nye jaktchampioner, beste dunkere ved Damekampene 2022, beste dunker ved hvert DM 2022, NM-deltakere 2022, deltakere på Dunkerpokalprøven 2022, deltagere på Debutantmesterskapet, årets dunkere og årets dunkere under 3 år, årets revedunker og dunkere berettiget avlsdiplomer.

Mønstringen/fremvisningen vil bli avholdt lørdag 27. mai med start kl. 16.00.
I år inviterer vi i tillegg alle unghundene født i 2020 og senere til samlinga for framvisning. Denne delen av arrangementet vil foregå rett etter mønstringa av hundene nevnt i opplistingen foran. For å kunne forberede denne seansen ber vi om forhåndspåmelding av unghundene med mail til Glenn Gøran Fossnes på epost: ggfossnes@gmail.com

Dunker-ringens årsmøte starter lørdag kl. 13.00, og etterfølges av diverse orienteringer fra både ringen og avlsrådet. Lørdag kveld blir det sosialt samvær med felles bespisning for alle som har meldt seg på til middagen.
Informasjon om samlinga med blant annet innkalling til årsmøtet og invitasjoner til de øvrige seanser er lagt ut på Dunker-ringens hjemmeside www.dunkerringen.org

Søndag 28. juni arrangeres samlingsutstillingen i regi av Trøndelag Harehundklubb. Meld gjerne på dunkeren din til utstillingen. Det gjøres på vanlig måte på hjemmesiden til Norsk Kennel Klub: Terminliste utstilling – Norsk Kennel Klub (nkk.no) Påmeldingsfristen er 16. mai. Per Harald Sivesind dømmer dunkerne.

Møt opp med din dunker og gjør dette til en festsamling for rasen!

Vel møtt!

Med vennlig hilsen

Styret i Dunker-ringen                                                                   Avlsrådet for dunker


Mønstringsliste dunkertreff 2023

Facebook