En vellykket dunkersamling på Storsand

En av årets store dunkerbegivenheter, samlinga med blant annet årsmøtet i Dunker-ringen og samlingsutstillingen, ble gjennomført i pinsehelga på Storsand i Malvik. Trøndelag Harehundklubb var samarbeidene klubb og var arrangør av utstillingen. Tror alle vi som var der, er enige om at dette var en vellykket dunkerweekend. Ikke minst var det hyggelig, som det alltid bruker å være når dunkerfolket møtes.

Ringens arrangementer ble gjennomført lørdag den 27. mai. Vi startet med årsmøtet, som gikk i sine vanlige, rolige former med mer enn 60 deltakere. Så var det mønstring av kåringshunder og andre som fortjener heder og ære for siste sesongs prestasjoner. Deretter ble over 40 av unghundene født i 2020 og senere, fremvist og kommentert. Hyggelig stort frammøte! Senere på kvelden holdt avlsrådet sine orienteringer, med blant annet presentasjon av den nyproduserte populasjonsrapporten. Link til denne finner du her: Populasjonsrapport – Dunkerringen. Før dette hadde vi felles middag i det store, innleide møteteltet med nesten 70 personer. Og hjortegryta falt i smak!

Pinsesøndagen gikk med til samlingsutstillingen, hvor Per Harald Sivesind dømte de over 50 dunkerne. BIR ble som mange ganger før, Gåvålias Klang til Ingar Gravråk. BIM ble Sigrid av Maurvangen til Sheila Rao og Bård Ørbak-Larsen. Gratulerer til disse og alle de andre som fortjener hyllest!

Dunker-ringen retter en stor takk til Trøndelag Harehundklubb for innsatsen og det gode samarbeidet vedrørende årets dunkersamling! Mer detaljert informasjon om det som skjedde på Storsand får dunker-ringens medlemmer i sommerens utgave av vårt ringblad Påskriket.

Facebook