Praktisk informasjon vedrørende dunkersamlinga på Maurvangen 1. – 2. juni

Fellestransport mellom Bessheim og Maurvangen
Som et servicetilbud til dere som skal overnatte på Bessheim under dunkersamlinga, setter vi opp maxitaxi/minibuss mellom Bessheim og Maurvangen. Bilen vil gå antall turer etter behov i forkant og etterkant av de ulike arrangementene under samlinga. Nærmere informasjon om adgangstider mm blir publisert seinere, også hvis det blir aktuelt å bestille plass.

Bespisning under dunkersamlinga
Lørdag kveld blir det servert grilltallerken i kafeteriaen. Vi håper flest mulig blir med på denne fellesbespisningen, slik at vi får en sosial og hyggelig lørdagskveld sammen. Vi kan garantere at det blir gode samtaler om dunkeren og harajakt.

Kafeteriaen tilbyr alle måltider hele helga. Av erfaring vet de at oppslutningen om de ulike måltidene er varierende og dermed ikke helt enkle å planlegge og forberede. Derfor bes det om at flest mulig som ønsker å spise frokost og lunsj mm sier fra om det på forhånd i resepsjonen.

Valdresflya stenges lørdag 1. juni i forbindelse med Fjellmaraton
Til alle dere som skal på dunkersamlinga på Maurvangen 1. – 2. juni:
Vær oppmerksom på at veien over Valdresflya kan være stengt lørdag 1.juni i tidsrommet kl. 10.30 – 13.30.
De av dere som ankommer Maurvangen sydfra på lørdag må ta hensyn til dette for å være sikre på å komme fra tidsnok til Dunker-ringens årsmøte som starter kl. 13.00.

Facebook